Om

Tjänster

 

 

ORIGINAL

 

Jag jobbar en del mot produktions- och annonsbyråer som ofta har ett färdigt koncept eller en grafisk manual att följa. Då är det många gånger originalframställning som är aktuellt. Jag är utbildad till just originalare och har erfarenhet inom produktion vilket innebär att jag har rätt kunskap för att resultatet ska bli korrekt.

ILLUSTRATION

 

Ett uttryckssätt som är användbart i många sammanhang. Ett av mina starkaste kort är illustration för barn och ungdomar.

Jag tecknar också serier, till både vuxna och barn. Illustrationer kan också vara mer av grafiskt slag, som ikoner och dylikt till hemsidor.

GRAFISK FORMGIVNING

 

Formgivning av logga och utformning av grafisk profil, en ny design till säljblad, annons eller informationsfolder.

Kanske vill du ha hjälp med att uppdatera produktblad eller formge ditt företags årsredovisning?

 

Bakgrund

 

 

Jag har gjort formgivning och original till storformat, bildekor, mässmontrar och print, däribland säljblad, broschyrer, posters, visitkort och ifyllbara PDF:er. Då jag själv har erfarenhet från produktionsdelen har jag stor förståelse för hur ett original ska utformas för att fungera och ge ett bra resultat.

Jag utbildade mig på Jensen Education till originalare. Innan dess gjorde jag en del uppdrag på frilansbasis, vilket jag nu har återgått till efter 7 års anställning. Förutom detta vidareutvecklade jag mig under ett år på Beckmans kvällskola – inriktning grafisk formgivning och illustration.

Två av de saker jag lägger stor vikt vid i utförandet av ett jobb är teknisk korrekthet och noggrannhet. Det är därför jag utbildade mig till just originalare – för att ha kunskapen att leverera en design som funkar där den ska användas, vare sig den ursprungligen är gjord av mig eller någon annan.

Värderingar

 

 

MILJÖ

 

Min allra största ambition, förutom att göra ett bra jobb, är att göra så liten åverkan på miljön som möjligt. Med min genomtänkta livsstil med en så liten konsumtion av nyproducerat som möjligt är det självklart att min verksamhet också ska vara hållbar. 

MÄNNISKORS LIKA VÄRDE

 

Detta gäller vare sig angående kön, ursprung, religion, sexualitet, familj, utseende, färdigheter eller hinder. Därför vill jag att många ursprung och typer av människor ska representeras i mina illustrationer.